Betalen – Tandartsen van Giffen / van Giffen-Plat – Emmeloord

Tandartsen van Giffen / van Giffen-Plat

Tandartsen van Giffen/van Giffen-Plat is uw tandarts in Emmeloord voor uitstekende mondzorg. Mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw gezondheid.

Betalen

Hoe factureren wij?

Geachte patiënt,

Na behandeling ontvangt u een factuur per post of per mail. Dit kunt u zelf aangeven bij uw afspraak.

Wel heeft u voor het openen van de mail met de factuur een code nodig. Deze code ontvangt U op het door u opgegeven 06 nummer en is noodzakelijk om het pdf bestand met de factuur te kunnen openen.  Hiertoe zijn wij verplicht in verband met vertrouwelijke medische informatie en de AVG.

Heeft u een Gmail adres, dan is de kans groot dat de mail in de spam box binnenkomt. U kunt de mail dan terug halen naar Uw  in box maar de kans is groot dat mail van ons de volgende keer weer in de spam box belandt. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Wees hier in elk geval op bedacht.

U wordt geacht om deze nota binnen de betalingstermijn van 4 weken te voldoen. Er volgt slechts 1 herinnering per post en als deze termijn verstreken is zijn wij helaas genoodzaakt de betreffende nota uit handen te geven met voor U bijkomende incassokosten.

LET OP: U MOET ZELF ZORG DRAGEN VOOR DE JUISTE GEGEVENS BIJ ONS ZODAT DE FACTURERING GOED GAAT. WIJZIGINGEN GRAAG DOORGEVEN.

Uiteraard kunt U bij ons altijd terecht voor begrotingen van behandelingen die U overweegt te laten plaatsvinden.

We denken graag met u mee, om de voor u noodzakelijke behandeling passend te krijgen met uw budget.

Zodra u een afspraak maakt, of toestemt, met deze behandeling gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met de door ons aangeboden offerte.

Wij vertrouwen op een goede samenwerking,

Vriendelijke groet, tandartsenpraktijk van Giffen Plat

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

Betaalwijzen

De factuur krijgt u van de praktijk. Deze kunt u op de volgende wijze betalen:

  • Contant
  • Overschrijving

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.