De praktijk – Tandartsen van Giffen / van Giffen-Plat – Emmeloord

Tandartsen van Giffen / van Giffen-Plat

Tandartsen van Giffen/van Giffen-Plat is uw tandarts in Emmeloord voor uitstekende mondzorg. Mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw gezondheid.

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartsen M.H. van Giffen en K.J. van Giffen-Plat en assistentes. Onze praktijk bestaat sinds 15 oktober 1992. Wij beoefenen de algemene praktische tandheelkunde. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. De tandheelkundige behandelingen worden in deze praktijk nog steeds door de tandartsen zelf verricht.  Preventie en mondhygiëne instructie kan door onze preventieassistente Freka Bosma op donderdagmiddag worden uitgevoerd. Onze assistentes hebben  jarenlange ervaring.

Er worden door ons onder andere de volgende behandelingen uitgevoerd:

Algemene tandheelkunde /  Preventie /  Mondhygiëne /  Endodontologie / Supra structuren op Implantaten /  Behandeling van kinderen /  Gnatologie / uitgebreid kroon- en brugwerk / Beet verhogingen / esthetische tandheelkunde / bleken van tanden volgens de thuisbleek methode. Maar ook prothese (kunstgebitten) op implantaten.

Othodontie, Implantologie en Mondhygiëne kan plaats vinden in samenwerking met tandartsenpraktijk “De Houttuinen” van de tandartsen B. Polder en G. Polder-Span. Specialisten en verwijspraktijk voor Implantologie en Orthodontie. Tevens is hier een uitgebreide expertise met betrekking tot kaakoperaties in combinatie met orthodontie (Osteotomie). U kunt tevens worden door verwezen naar diverse externe mondhygiënisten.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / wifi aansluiting / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.